Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Surface Pro 4 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Microsoft tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Surface Pro 4

Microsoft Surface Pro 4 – Tyylikäs, monipuolinen ja tehokas tabletti

Microsoft Surface Pro 4 on tehokas ja monipuolinen tabletti, joka soveltuu sekä työhön että vapaa-aikaan. Se on suunniteltu käyttäjille, jotka arvostavat laitteen keveyttä ja ohuutta, mutta eivät halua tinkiä tehokkuudesta.

Surface Pro 4:ssä on 12,3 tuuman PixelSense-näyttö, joka tuottaa eloisia värejä ja tarkkaa kuvaa. Laskeutumisanturi tunnistaa käytön ja sopeutuu sen mukaan, mikä säästää tehokkaasti akkua. Laitteen mukana tuleva Surface-kynä mahdollistaa tarkan ja luonnollisen kirjoittamisen ja piirtämisen.

Laitteen tehokkuudesta vastaa Intelin kuudennen sukupolven Core Prosessori. Surface Pro 4:n muisti on jopa 16 Gt, ja tallennustilaa voi valita aina 1 teratavuun asti. Näin ollen siinä säilyttää helposti työasiakirjat, kuvat ja muu tärkeä sisältö.

Surface Pro 4:ssä on käytännölliset portit ja liitännät: USB 3.0, mini DisplayPort, microSD-korttipaikka ja kuulokeliitäntä. Näin ollen se soveltuu hyvin työskentelyyn esimerkiksi kotitoimistossa tai liikematkoilla.

Kokoonpanon osalta laite on erittäin kevyt, sillä Surface Pro 4 painaa ainoastaan 786 grammaa. Laitteen paksuus on vain 8,4 millimetriä. Näin ollen se kulkee kätevästi mukana ja on helppo varastoida.

Microsoft Surface Pro 4 on loistava valinta käyttäjälle, joka etsii monipuolista ja tehokasta tablettia sekä työhön että vapaa-aikaan. Laitteen keveys, tehokkuus ja tyylikäs muotoilu tekevät siitä aikamme edistyneimmän ja käyttäjäystävällisimmän tabletin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)