Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Lumia 950 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Lumia 950

Microsoft Lumia 950 on älypuhelin, joka on suunniteltu helpottamaan elämääsi. Se on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten korkealaatuisella kameralla, nopealla suorituskyvyllä ja käyttöjärjestelmällä, joka on helppo käyttää. Tämä puhelin on ihanteellinen valinta niille, jotka haluavat saada enemmän irti älypuhelimestaan. Sen avulla voit navigoida helposti, lähettää viestejä ja sähköposteja, surffata netissä ja paljon muuta. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista älypuhelinta, Microsoft Lumia 950 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)