Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Surface Laptop 3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Surface Laptop 3

Microsoft Surface Laptop 3 on erinomainen valinta kannettavaksi tietokoneeksi. Tämä huippulaadukas kannettava tietokone tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun. Surface Laptop 3:lla on erinomainen käyttöjärjestelmä, joka takaa sujuvan ja vaivattoman käyttökokemuksen. Kannettavan tietokoneen näytön koko ja resoluutio ovat optimaaliset, jotta saat tarkan ja selkeän kuvan kaikista sisällöistäsi. Microsoft Surface Laptop 3:ssa on myös pitkä akunkesto, joten voit työskennellä tai nauttia viihteestä pidempään ilman lataustaukoja. Lisäksi tämä kannettava tietokone on erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)