Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Microsoft Surface Laptop 2 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Microsoft Surface Laptop 2

Microsoft Surface Laptop 2 on täydellinen kannettava tietokone niille, jotka haluavat tyylikkään ja suorituskykyisen laitteen. Tämä kannettava tarjoaa korkeatasoista suorituskykyä ja luotettavuutta, ja sillä on sulavalinjainen ja kevyt muotoilu.

Surface Laptop 2:ssa yhdistyvät huippuluokan ominaisuudet ja tyylikäs design. Se on varustettu tehokkaalla Intel-suorittimella, joka takaa sulavan ja nopean toiminnan. Tämä kannettava sopii erinomaisesti sekä työ- että viihdekäyttöön.

Sen teräväpiirtonäyttö tarjoaa upean katseluelämyksen ja tarkat värit. Näytön kosketustoiminto mahdollistaa helpon ja intuitiivisen käytön. Lisäksi Surface Laptop 2:ssa on huippuluokan äänenlaatu, joten voit nauttia elokuvista, musiikista ja videopuheluista entistäkin enemmän.

Tämän kannettavan ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä erittäin kannettavan ja helppokäyttöisen. Voit ottaa sen mukaasi missä tahansa ja tehdä töitä tai nauttia viihteestä missä ja milloin tahansa. Surface Laptop 2:n akunkesto on myös erinomainen, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista.

Microsoft Surface Laptop 2 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta suorituskykyä, tyylikästä designia ja käyttömukavuutta. Hanki omasi nyt ja koe uudenlainen kannettavan tietokoneen kokemus.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)