Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro Mid 2012 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro Mid 2012

Apple MacBook Pro Mid 2012 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laadukkaan näytön, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi kuvankäsittelyyn ja videoiden editointiin. MacBook Pro on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin liikkuvalle työntekijälle. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, joka kestää käyttöä vuosia eteenpäin, MacBook Pro Mid 2012 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)