Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 15 Retina Mid 2015 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 15 Retina Mid 2015

Apple MacBook Pro 15 Retina Mid 2015 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Tämä MacBook Pro on varustettu upealla Retina-näytöllä, joka tarjoaa uskomattoman tarkan kuvanlaadun ja värit. Se on suunniteltu erityisesti ammattilaisille, jotka tarvitsevat nopean ja tehokkaan tietokoneen esimerkiksi valokuvaus- tai videonmuokkausta varten. MacBook Pro 15 Retina Mid 2015 on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville tai liikkuville käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 15 Retina Mid 2015 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)