Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 15 Retina Early 2013 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 15 Retina Early 2013

Apple MacBook Pro 15 Retina Early 2013 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Tämä MacBook Pro on varustettu upealla Retina-näytöllä, joka tarjoaa uskomattoman tarkan kuvanlaadun ja värit. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka käyttävät tietokonettaan esimerkiksi valokuvaamiseen, videoiden editointiin tai muuhun graafiseen suunnitteluun. MacBook Pro on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville tai niille, jotka tarvitsevat tietokonettaan työpaikalla tai koulussa. Tämä MacBook Pro on erittäin suosittu ja luotettava valinta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)