Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 13 Mid 2017 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 13 Mid 2017

Apple MacBook Pro 13 Mid 2017 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tehokkaan ja luotettavan kannettavan tietokoneen. Tämä MacBook Pro on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka tarvitsevat nopean ja tehokkaan tietokoneen työskentelyyn ja opiskeluun. MacBook Pro 13 on varustettu uusimmalla teknologialla, joka takaa nopean suorituskyvyn ja pitkän akunkeston. Tämä MacBook Pro on myös erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana kaikkialle. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 13 Mid 2017 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)