Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 13 Late 2016 Touch Bar tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 13 Late 2016 Touch Bar

Apple MacBook Pro 13 Late 2016 Touch Bar on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta. Tämä MacBook Pro -malli on varustettu kosketuspalkilla, joka helpottaa monien toimintojen käyttöä. Se on suunniteltu erityisesti ammattilaisille ja opiskelijoille, jotka tarvitsevat luotettavan ja nopean tietokoneen päivittäiseen käyttöön. MacBook Pro 13 on erittäin kevyt ja helppo kuljettaa mukana, joten se sopii hyvin matkustaville ja liikkuville käyttäjille. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka haluavat parasta suorituskykyä ja käyttökokemusta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)