Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Pro 13 Early 2015 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Pro 13 Early 2015

Apple MacBook Pro 13 Early 2015 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja erinomaisen käyttökokemuksen. MacBook Pro 13 on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan tietokoneen työskentelyyn tai opiskeluun. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. MacBook Pro 13 on myös erittäin kestävä ja sen akun kesto on erinomainen. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Apple MacBook Pro 13 Early 2015 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)