Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air 13 Early 2015 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air 13 Early 2015

Apple MacBook Air 13 Early 2015 on kevyt ja ohut kannettava tietokone, joka sopii hyvin matkalle tai opiskeluun. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta liikkuessaan. MacBook Air 13:ssa on pitkä akun kesto, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman lataamista. Se on myös nopea ja tehokas, joten voit käyttää sitä monipuolisesti eri tarkoituksiin. MacBook Air 13 on erinomainen valinta, jos etsit kevyttä ja tehokasta kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)