Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Apple MacBook Air 11″ Mid 2013 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Apple tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Apple MacBook Air 11″ Mid 2013

Apple MacBook Air 11″ Mid 2013 on kevyt ja kannettava tietokone, joka sopii hyvin matkalle tai opiskeluun. Se on suunniteltu erityisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta liikkuessaan. MacBook Airissa on pitkä akun kesto, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista. Se on myös nopea ja tehokas, joten voit käyttää sitä moniin eri tarkoituksiin, kuten työskentelyyn, opiskeluun, viihteeseen ja paljon muuhun. MacBook Airin ostaminen on hyvä valinta, jos etsit kevyttä ja kannettavaa tietokonetta, joka on helppo ottaa mukaan minne tahansa.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)