Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat MacBook Pro tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta MacBook Pro

Tässä url:ssä on tietoja Ple MacBook Pro 16.1 -kannettavasta. Ple on kyseisen tuotteen merkki ja MacBook Pro 16.1 on sen malli. Tämä kannettava tietokone on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja monipuolisuutta käyttäjälle. MacBook Pro -sarja tunnetaan yleisesti laadukkaista suorittimistaan ja korkeasta käyttökokemuksestaan. Sen tyylikäs muotoilu tekee siitä houkuttelevan ulkoasultaan. Laajasta näytöstään ja huippuluokan näytön resoluutiosta johtuen se tarjoaa miellyttävän katseluelämyksen. Tämä kannettava tietokone sopii erinomaisesti vaativiin tehtäviin, kuten kuvankäsittelyyn, videoiden muokkaamiseen ja luovaan suunnitteluun. Sen tehokas suoritin ja muistikapasiteetti mahdollistavat sujuvan suorittamisen monia sovelluksia samaan aikaan. Kuitenkin Ple MacBook Pro 16.1 -kannettavan kustannukset voivat olla hieman korkeammat kuin joillain muilla vaihtoehdoilla markkinoilla, mutta sen edistykselliset ominaisuudet ja suorituskyky tekevät siitä houkuttelevan vaihtoehdon ammattikäyttäjille ja teknologiaharrastajille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)