Käytetyt laatukannettavat lukiolaiselle

Käytetyt laatukannettavat lukiolaisille

Grenius lukiolaiskannettava on lukiokäyttöön soveltuva tietokone, johon on saatavilla muutamalla klikkauksella päivittyvä Abitti! Unohda siis USB-tikut!

Etsitkö lukiolaiselle sopivaa, laadukasta mutta edullista kannettavaa?

Hienoa, olet juuri oikeassa paikassa! (Tietoa koneista muille opiskelijoille kuin lukio-opiskelijoille löydät täältä)

Meiltä löydät laajan valikoiman tasokkaita, käytettyjä kannettavia, jotka sopivat erinomaisesti juuri lukio-opiskeluun.

Kaikki tällä sivulla löytyvät koneet ovat Abitti- ja ylioppilaskoe yhteensopivia. Voit lisäksi hankkia isoon osaan koneista erillisen Abittipaketin 59 € hintaan. Abittipaketin avulla Abitti päivittyy vain muutamalla klikkauksella, joten sinun ei tarvitse pelata USB-tikkujen kanssa.

Lukiolaiskannettavillamme on vuoden takuu, 60 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä ilmainen toimitus ja palautus. Nopea toimitus – vain 1-2 arkipäivää!

Edulliset hinnat

Käytetyt tietokoneemme ovat hinta-laatusuhteeltaan lyömättömiä.

Laadukkaat kannettavat

Myymme yritysten käytöstä poistuneita, tarkastettuja ja kunnostettuja laatutietokoneita.

Abittipaketilla muutamalla klikkauksella päivittyvä Abitti

Ei enää työlästä käynnistelyä USB-tikkujen kautta, sillä Abittipaketilla varustetuissa koneissa Abitti on valmiiksi asennettuna ja se päivittyy parilla klikkauksella.

Lukiokäyttöön soveltuva

Kaikista kannettavistamme löytyy lukio-opiskelussa vaadittavat liittimet ja muut tärkeät ominaisuudet.

Abitti yhteensopivat kannettavat

mm. nämä koneet ovat yhteensopivia perinteisen USB-tikulta käynnistettävän Abitin kanssa.

Abittipaketti yhteensopivat kannettavat

Abittipaketti tulee olemaan Greniuksen 59€ hintainen lisätuote, jonka voit ostaa valikoituihin malleihin tuotesivun lisävalinnoista. Alla on muutamia esimerkkituotteita joihin Abittipaketti on mahdollista asentaa.

Abittipaketilla varustetuissa kannettavisssa Abitti on valmiiksi asennettuna ja se päivittyy parilla klikkauksella. 

 *** Abittipaketilla varustetut koneet vielä toistaiseksi vain tilauksesta. 

Kysy lisää chatissamme tai katso ns. tavalliset Abitti yhteensopivat koneet täältä. 

Haluatko Beta-testaajaksi? Ilmoittaudu ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Etsimme nyt beta-testaajia Abittipaketille. ** 

Tällaisia tuotteita ei tällä hetkellä löydy, kysy lisää asiakaspalvelusta

Kestävä lukiolaiskannettava kulkee mukana

Lukiolainen käyttää tietokonetta kolmen vuoden ajan lähes päivittäin, joten laitteeseen on syytä panostaa. Kannettava kulkee kätevästi mukana laukussa, mutta jatkuva liikuttelu asettaa tietokoneen kestävyydelle omat vaatimuksensa. Laukussa päivittäin kulkeva tietokone saattaa myös ajoittain kärsiä tavanomaista vauhdikkaammista otteista, joten kannettavan tulisi olla lisäksi järkevän hintainen.

Grenius lukiolaiskannettava on sekä laadukas että edullinen. Miksi?

Laaja valikoima laatukannettavia

Kaikki lukiolaiskannettavamme ovat yritysten käytöstä poistettuja laatutietokoneita, joten laitteemme ovat kestävämpiä ja kevyempiä kuin monet perusläppärit. Ei ylimääräisiä räminöitä eikä helinöitä. Kannettavamme ovat perin pohjin tarkastettuja ja kunnostettuja laitteita.

Lukiolaiskannettaviksi myytävissä tietokoneissamme riittää myös tehoja, sillä koneiden on entisessä elämässään pitänyt pyörittää erilaisia yritysmaailmassa vaadittavia, monimutkaisiakin ohjelmistoja.

Myynnissä olevien Grenius lukiolaiskannettavien valikoima on laaja, mutta mukaan on kuitenkin hyväksytty vain tietokoneet, joiden akun kesto on hyvä sekä opiskeluissa tarvittavien liittimien määrä riittävä. Valitse siis mikä tahansa tietokoneistamme ja saat joka tapauksessa lukiomaailmaan hienosti soveltuvan laitteen.

Laatu ja edullinen hinta harvemmin kulkevat käsi kädessä, mutta lukiolaiskannettavan ydinajatuksena on nimenomaan yritysmaailmasta poistettujen, toimivien ja hyvien tietokoneiden uusiokäyttö. Meidän tapauksessamme laadusta ei siis tarvitse maksaa hurjia summia!

Parilla klikkauksella päivittyvä Abitti

Abitti on Ylioppilastutkintolautakunnan (YTL) julkaisema sähköinen koejärjestelmä, jota jokainen lukio-opiskelija tulee opintojensa aikana käyttämään. Abitin tarkoituksena on antaa ylioppilastutkintoon osallistuville mahdollisuus tutustua ylioppilastutkinnon koejärjestelmään, joten monet kurssikokeistakin suoritetaan nykyään Abitin kautta.

Halusimme tehdä Abitin käytön opiskelijalle entistä mutkattomammaksi, sillä aiemmin Abitin käynnistäminen on tapahtunut pääasiassa erillisen USB-tikun kautta.

Miksi sitten Abitin käyttö on erityisen helppoa Grenius lukiolaiskannettavassa?

Helppous piilee siinä, että Abittipaketin sisältävissä koneissa Abitti on valmiiksi asennettuna Windows 10 ja Ubuntu käyttöjärjestelmien rinnalle ja Abitin voit päivittää vain muutamalla klikkauksella. USB-tikkujen kautta tapahtuvat tietokoneen käynnistykset voit siis tämän ohjelman osalta unohtaa. Abittipaketin kanssa sähköinen koejärjestelmä on tietokoneessasi aina toimiva ja ajan tasalla! 

Abittipaketin voit koska tahansa poistaa joko itsenäisesti tai poistattaa veloituksetta Greniuksella.

Muita Grenius lukiolaiskannettavan tärkeitä ominaisuuksia

Abitin ja sen vaatimusten lisäksi olemme huomioineet lukiolaiskannettavissa myös muut lukio-opiskelun kannalta tärkeät ominaisuudet.

Jokainen valikoimaamme hyväksytty kannettava täyttää seuraavat kriteerit:

  • välttämättömät USB- ja Ethernet-liitännät
  • mahdollisuus kytkeä WLAN-verkkoon
  • opiskeluun soveltuvan kokoinen näyttö ja näppäimistö

Ylioppilastutkintolautakunnan mukaan kannettavissa tietokoneissa tulee olla useita USB-liittimiä ylioppilaskokeissa käytettäviä muistitikkuja varten. Lisäksi kannettavissa tarvitaan Ethernet-verkkoliitäntä, sillä suurin osa ylioppilastutkinnon kokeista suoritetaan langallisissa koeverkoissa.

Monissa lukioissa myös useimmat kurssikokeet suoritetaan Abitti-järjestelmässä, jolloin tietokoneet liitetään koulun langattomaan verkkoon. Tämän vuoksi Ethernet-verkkoliittimen lisäksi kannettavan tietokoneen tuleekin olla kytkettävissä myös langattomaan WLAN-verkkoon. 

Meillä Abitin langattoman verkkosovittimen- ja yhteyden toimivuus varmistetaan aina. 

Esimerkiksi uusissa markettikannettavissa langattomat verkkosovittimet eivät välttämättä ole yhteensopivia Abitin kanssa, sillä uusimpiin koneisiin ei ole vielä julkaistu näiden Linux ajureita. Käytetyissä kannettavissamme ei tätäkään ongelmaa ilmene.

Lukio-opiskelussa käytettävissä kannettavissa tietokoneissa on hyvä olla myös riittävän iso näyttö ja selkeät näppäimet. Pienellä näytöllä työskenteleminen rasittaa silmiä ja aiheuttaa monesti haasteita myös eri ohjelmien tai ikkunoiden välillä liikkuessa. Lisäksi erillinen hiiri lisää opiskelun ergonomisuutta ja kannettavan käyttömukavuutta. Meiltä saa myös oheislaitteita, kuten hiiriä.

Millainen on sinun lukiolaiskannettavasi?

Edulliset ja laadukkaat tietokoneemme ovat osoittautuneet erittäin suosituiksi lukiolaisten keskuudessa. 

Greniuksen yrityskäytöstä poistuneita ja kunnostettuja kannettavia on lukiokäyttöön myyty jo tuhansia!

Mikä kannettavistamme sopii parhaiten sinulle? Tutustu valikoimaamme tai kysy meiltä!