Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Logitech S120 stereokaiuttimet tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Logitech tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Logitech S120 stereokaiuttimet

Logitech S120 stereokaiuttimet ovat erinomainen valinta, kun haluat parantaa tietokoneesi äänentoistoa. Kaiuttimet ovat helppo asentaa ja käyttää, ja ne tarjoavat selkeän ja tasapainoisen äänenlaadun. Voit käyttää kaiuttimia esimerkiksi musiikin kuunteluun, elokuvien katseluun tai videopuheluihin. Logitech S120 stereokaiuttimet ovat erittäin edulliset, joten ne ovat hyvä valinta, jos haluat parantaa tietokoneesi äänentoistoa budjettia säästämättä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)