Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat LG W2243T tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon LG tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta LG W2243T

LG W2243T on tietokonenäyttö, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista kuvanlaatua ja mukavuutta käyttäjälle. Tämä näyttö sopii erinomaisesti kotikäyttöön, toimistokäyttöön ja pelaamiseen. Sen laaja näyttöalue ja terävä resoluutio tekevät siitä ihanteellisen valinnan monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Asiakkaan kannattaa hankkia tämä tuote, jos hän haluaa parantaa tietokoneen käyttökokemusta ja nauttia selkeästä ja tarkasta kuvasta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)