Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Yoga Tab 3 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Yoga Tab 3

Lenovo Yoga Tab 3 on monipuolinen tabletti, joka sopii erinomaisesti niin työhön kuin vapaa-aikaan. Sen ainutlaatuinen muotoilu mahdollistaa sen käytön monessa eri asennossa, joten voit käyttää sitä esimerkiksi pöydällä, sylissä tai seinää vasten nojaten. Tabletti sopii erinomaisesti esimerkiksi videoiden katseluun, musiikin kuunteluun, nettisurffailuun ja erilaisten sovellusten käyttöön. Sen pitkä akunkesto takaa, että voit käyttää sitä pitkiäkin aikoja ilman lataamista. Lenovo Yoga Tab 3 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät monipuolista ja käyttäjäystävällistä tablettia.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)