Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo IdeaPad Y50-70 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo IdeaPad Y50-70

Lenovo IdeaPad Y50-70 on tehokas kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti pelaamiseen ja multimediaan. Sen suuri näyttö ja tehokas prosessori takaavat sulavan pelikokemuksen ja nopean suorituskyvyn. Tämä kannettava tietokone on myös hyvä valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn tai opiskeluun. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana minne tahansa. Lenovo IdeaPad Y50-70 on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista kannettavaa tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)