Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X260 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X260

Lenovo ThinkPad X260 on suunniteltu yrityskäyttöön ja se tarjoaa paljon etuja työmatkailijalle. Se on kompakti ja kevyt, joten sen kuljettaminen on helppoa. Tärkeimmät ominaisuudet ovat:

-Korkealaatuinen näyttö: 12,5 tuuman näyttö, joka tukee Full HD -resoluutiota (1920 x 1080)
-Pitkä akun kesto: Jopa 21 tuntia akun kesto erittäin energiatehokkaan Intel Core -prosessorin ansiosta
-Kauko-ohjattava hallinta: Lenovo tarjoaa erityyppisiä hallintatyökaluja, jotka tekevät etäyhteyksistä turvallisia ja helppoja
-Tehokas prosessori: Intel Core i5-6200U (6. sukupolvi)
-Nopea tallennus: Nopea 256GB SSD -tallennus käyttökokemuksen parantamiseksi
-Korkealaatuinen rakentaminen Lenovo ThinkPad X260 on tehty erittäin korkealaatuisista materiaaleista, jotka kestävät pitkään

Yhteenvedettynä Lenovo ThinkPad X260 on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät tietokonetta, joka on kevyt, tehokas ja kestävä. Lisäksi sen akun kesto on erittäin pitkä, joten se sopii erityisen hyvin pitkille työmatkoille.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)