Vastaavan tuotteen halvin myyntihinta tällä hetkellä

Olemme vertailleet useiden Suomalaisten ja Ruotsalaisten toimijoiden hintoja kyseisen tuotteen osalta.

Tuotteet jotka löysimme
Lenovo Thinkpad T490 – i7-8665U/16/512SSD/14/FHD/MX250/IPS/W11P/A2
Lenovo Thinkpad T490 – i7-8665U/16/512SSD/14/FHD/MX250/IPS/W11P/B1

Halvin hinta tällä hetkellä
559 €

– Huomioithan, että hinta voi olla myös huonokuntoisen tuotteen hinta!
– Halvimman hinnan tarjoaja ei halunnut mainita nimeä tässä yhteydessä.
– Löydät vastaavat tuotteet helposti alla mainituista verkkokaupoista.

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X250 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X250

Lenovo ThinkPad X250 – Kevyt ja monipuolinen tietokone

Lenovo ThinkPad X250 on erittäin kevyt ja mobiili tietokone, joka sopii erityisesti liikkuvalle käyttäjälle. Se on varustettu erittäin kestävällä ja ergonomisella näppäimistöllä, joten se sopii hyvin myös pitkäaikaiseen käyttöön.

Tietokoneessa on 12,5 tuuman mattapintainen näyttö, joka takaa selkeän kuvan myös kirkkaassa valossa. ThinkPad X250 toimii tehokkaalla Intel Core i5 -prosessorilla, joka riittää hyvin normaaliin käyttöön ja kevyisiin grafiikkatöihin. Tietokoneessa on myös riittävästi tallennustilaa, joka mahdollistaa suurempienkin tiedostojen käytön.

Lenovo ThinkPad X250 on myös erittäin monipuolinen. Se sisältää esimerkiksi Wifi- ja Bluetooth -yhteydet, joten netissä surffailu ja tiedostojen jakaminen onnistuvat helposti missä tahansa. Tietokoneessa on myös monia erilaisia liitäntöjä, kuten HDMI, VGA ja USB 3.0, joten sen käyttö onnistuu vaivatta erilaisissa ympäristöissä.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X250 on erittäin hyvä valinta liikkuvalle käyttäjälle. Sen keveys, kestävyys ja monipuolisuus takaa tehokkaan ja helpon käytön myös matkalla ja muualla poissa toimistolta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)