Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7th Gen tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7th Gen

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. sukupolvi -tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta laitetta arkipäivän käyttöön. Tämä tietokone on varustettu suorituskykyisellä 10. sukupolven Intel Core -prosessorilla, joka tarjoaa nopean ja sujuvan käyttökokemuksen.

Lenovo ThinkPad X1 Carboniin sisältyy myös 14 tuuman FHD -näyttö, joka tarjoaa terävän ja selkeän kuvan. Tämä tietokone sisältää myös 16GB RAM-muistia ja 1TB NVMe -tallennustila, joka antaa tarvittavan tilan tiedostojen tallentamiseen ja käyttämiseen nopeasti ja vaivattomasti.

Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti liikkuvan työskentelyn vaatimuksia ajatellen. Lenovo ThinkPad X1 Carbonin kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukana ilman, että se vie paljoa tilaa. Myös sen pitkäikäinen akku tarkoittaa, että voit käyttää tietokonetta pidempään ilman lataamista.

Lisäksi Lenovo ThinkPad X1 Carbon tarjoaa myös monia muita mahdollisuuksia, kuten Thunderbolt 3 -portin, joka tarjoaa nopean datansiirron ja ulkoisten näyttöjen tuen. Myös WLAN ja Bluetooth -liitännät tekevät tästä tietokoneesta monipuolisen ja käytännöllisen valinnan.

Kaiken kaikkiaan Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. sukupolvi on erittäin laadukas tietokone, joka täyttää kaikki tarpeesi työskentelyssäsi. Sen kestävä muotoilu ja huippuluokan tekniset ominaisuudet varmistavat, että tämä tietokone on kannattava investointi pitkällä aikavälillä.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)