Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo X1 Carbon 6th Gen tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo X1 Carbon 6th Gen

Lenovo X1 Carbon 6. sukupolvi on erinomainen valinta, jos etsit kevyttä ja kestävää kannettavaa tietokonetta. Tämä kannettava sopii erinomaisesti liikkuvalle työntekijälle, joka tarvitsee tietokonetta matkustaessaan. Lenovo X1 Carbon 6. sukupolvi on myös erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin vaativiin tehtäviin. Jos etsit luotettavaa ja kestävää kannettavaa tietokonetta, Lenovo X1 Carbon 6. sukupolvi on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)