Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo V520S SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo V520S SFF

Lenovo V520S SFF on tietokone, joka on suunniteltu pienikokoiseksi ja tehokkaaksi. Se on ihanteellinen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta kotiin tai toimistoon. Tämä tietokone on erittäin nopea ja tehokas, joten se sopii hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin, kuten työskentelyyn, pelaamiseen ja viihtymiseen. Lenovo V520S SFF on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se on erinomainen valinta niille, jotka haluavat tietokoneen, joka on helppo käyttää ja ylläpitää. Jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta, Lenovo V520S SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)