Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkVision P24q-10 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkVision P24q-10

Lenovo ThinkVision P24q-10 on korkealaatuinen tietokonenäyttö, joka on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön. Se tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja tarkkuuden, joka sopii erinomaisesti graafiseen suunnitteluun, valokuvien muokkaamiseen ja videoiden katseluun. Tämä näyttö on myös erittäin kätevä monitoimiseen käyttöön, sillä sen avulla voit helposti jakaa näytön useiden sovellusten välillä. Jos etsit korkealaatuista ja monipuolista tietokonenäyttöä, Lenovo ThinkVision P24q-10 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)