Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkServer TS140 TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkServer TS140 TWR

Lenovo ThinkServer TS140 TWR on tehokas ja luotettava palvelin, joka sopii erinomaisesti pienyrityksille ja kotikäyttöön. Tämä palvelin tarjoaa nopean suorituskyvyn ja helpon hallittavuuden, joten voit keskittyä tärkeimpiin tehtäviin. Lenovo ThinkServer TS140 TWR on erinomainen valinta, jos tarvitset palvelinta, joka tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja helpon käytön. Tämä palvelin on myös erittäin kestävä ja kestävä, joten se kestää pitkään ja tarjoaa erinomaisen arvon rahalle. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta palvelinta, Lenovo ThinkServer TS140 TWR on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)