Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M93p SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M93p SFF

Lenovo ThinkCentre M93p SFF on erinomainen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja luotettavaa tietokonetta. Tämä pienikokoinen tietokone sopii erinomaisesti kotikäyttöön tai pienyrityksille. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti. Lenovo ThinkCentre M93p SFF on myös erittäin helppo asentaa ja käyttää. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M93p SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)