Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M92P SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M92P SFF

Lenovo ThinkCentre M92P SFF on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta. Tämä pienikokoinen tietokone sopii erinomaisesti kotiin tai toimistoon, ja se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Lenovo ThinkCentre M92P SFF on erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, ja se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M92P SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)