Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M82 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M82 SFF

Lenovo ThinkCentre M82 SFF on erinomainen valinta, jos etsit tehokasta ja luotettavaa tietokonetta. Se on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön, mutta sopii hyvin myös kotikäyttöön. Tämä tietokone tarjoaa nopean suorituskyvyn ja monipuoliset liitännät, joten voit käyttää sitä monipuolisesti eri tarkoituksiin. Lenovo ThinkCentre M82 SFF on myös helppo asentaa ja käyttää, joten se sopii hyvin kaikentyyppisille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja monipuolista tietokonetta, Lenovo ThinkCentre M82 SFF on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)