Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkCentre M58 SFF tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkCentre M58 SFF

Lenovo ThinkCentre M58 SFF on tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on pienikokoinen ja helppo sijoittaa työpöydälle tai hyllylle. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja tehokas, joten se sopii hyvin yritysten käyttöön. Asiakkaan kannattaa ostaa tämä tuote, jos hän tarvitsee tietokonetta, joka kestää pitkään ja joka on helppo käyttää. Lenovo ThinkCentre M58 SFF on myös erittäin turvallinen, joten se sopii hyvin yritysten käyttöön, joissa tietoturva on erittäin tärkeää.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)