Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo TAB 3 7 Essential tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo TAB 3 7 Essential

Lenovo TAB 3 7 Essential on erinomainen valinta asiakkaille, jotka etsivät edullista ja helppokäyttöistä tablettia. Tämä tabletti on suunniteltu erityisesti perheille ja lapsille, sillä siinä on lasten tila, joka tarjoaa turvallisen ja rajoitetun käyttökokemuksen. Lenovo TAB 3 7 Essential on myös erittäin kevyt ja kannettava, joten se on helppo ottaa mukaan minne tahansa. Sen avulla voit nauttia elokuvista, musiikista, peleistä ja muista viihdetarjonnasta missä tahansa. Jos etsit edullista ja monipuolista tablettia, Lenovo TAB 3 7 Essential on loistava valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)