Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T480s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T480s

Lenovo ThinkPad T480s – Kestävä ja suorituskykyinen kannettava tietokone

Lenovo ThinkPad T480s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin. Laitteessa on vahva metallirunko ja se täyttää Yhdysvaltain sotilasstandardin MIL-STD 810G kestävyysvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että ThinkPad T480s on suojattu iskuilta, tärinältä, kosteudelta ja pölyltä, joten se kestää hyvin esimerkiksi matkustamista ja haastavia ympäristöjä.

ThinkPad T480s:ssä on tehokas suoritin Intel Core i5-8250U, joka takaa nopeat ja sulavat suoritukset vaativimmissakin tehtävissä. Laite on varustettu 14-tuumaisella Full HD IPS -näytöllä, joka tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja väritarkkuuden. Näytössä on myös yksityiskohtainen ottopinnan tunnistus, joka mahdollistaa kosketuslevyllä käyttämisen kuin hiirtä.

Lisäksi ThinkPad T480s:ssä on huippuluokan turvallisuusominaisuudet, jotka suojaavat käyttäjän tärkeitä tietoja. Laitteessa on esimerkiksi sormenjälkitunnistin ja IR-kamera, jotka mahdollistavat nopean ja turvallisen kirjautumisen. Tietokoneessa on myös TPM 2.0 -siru ja ThinkShutter-kamera, jotka tarjoavat lisäturvaa.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad T480s on erinomainen valinta vaativiin olosuhteisiin, esimerkiksi liikematkustamiseen tai työpaikalle, jossa tarvitaan luotettavaa, kestävää ja suorituskykyistä tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)