Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T470p tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T470p

Lenovo ThinkPad T470p – Luotettava kannettava tietokone

Lenovo ThinkPad T470p on luotettava kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti niin työkäyttöön kuin vapaa-ajan aktiviteetteihin. Tämä tietokone on suunniteltu erityisesti työntekijöille, jotka tarvitsevat tehokasta tietokonetta päivittäiseen työskentelyyn.

Tämän tietokoneen suorituskyky on huippuluokkaa ja se sisältää Intel® Core™ i5- ja i7-prosessoreita, joiden ansiosta kaikki tehtävät sujuvat vaivattomasti. Lisäksi tässä tietokoneessa on 14 tuuman Full HD -näyttö, joka takaa terävät ja kirkkaat kuvat sekä hyvän katselukokemuksen.

Lenovo ThinkPad T470p on myös erittäin kestävä, sillä se on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä päivittäisessä työskentelyssä. Sen erittäin kestävä runko ja tyylikäs muotoilu ovat myös ominaisuuksia, jotka tekevät tästä tietokoneesta erittäin houkuttelevan.

Tämä tietokone sisältää myös paljon hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten kätevän 720p-verkkokameran, jonka ansiosta etätyöskentely onnistuu erittäin hyvin. Lisäksi tämä tietokone sisältää erittäin nopean Wi-Fi-ja Bluetooth 4.0 -yhteyden, joiden ansiosta tiedonsiirto on nopeaa ja helppoa.

Yhteenvetona voi sanoa, että Lenovo ThinkPad T470p on erittäin laadukas ja luotettava kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti työkäyttöön ja vapaa-aikaan. Sen huippuluokan suorituskyky, kestävyys ja monipuoliset ominaisuudet tekevät tästä tietokoneesta erinomaisen valinnan kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)