Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T460 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T460

Lenovo ThinkPad T460 – Kannettavan tietokoneen monipuolisuus

Lenovo ThinkPad T460 on monipuolinen ja kestävä kannettavan tietokone, joka soveltuu hyvin niin opiskelijoille, toimistotyöntekijöille kuin vaativammillekin käyttäjille. Tämä laite on suunniteltu erityisesti yritys- ja ammattikäyttöön, joten sen ominaisuuksissa huomioidaan turvallisuus ja käytännöllisyys.

T460:n tärkeimmät tekniset ominaisuudet ovat seuraavat:

Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro
– Prosessori: Intel Core i5-6200U
– Näytönohjain: Intel HD Graphics 520
– Muisti: 8 GB DDR3L
– Tallennustila: 256 GB SSD
– Näyttö: 14″ Full HD IPS
– Akunkesto: jopa 18 tuntia
– Paino: n. 1,7 kg

T460:ssa yhdistyvät tehokas suorituskyky ja kestävä rakenne. SSD-kiintolevy takaa nopean käynnistyksen ja nopean tiedonsiirron. Laite on myös turvallinen, sillä siinä on FingerPrint Reader -sormenjälkitunnistus, joka estää laitteen väärinkäytön. Kovan kestävyyden lisäksi T460:n näyttö on Full HD IPS, joten siitä saa korkealaatuista katselukokemusta.

Lisäksi T460 on varustettu monipuolisilla liitännöillä, kuten HDMI-, RJ45-, mini-DisplayPort- ja USB3.0-portit, joten se sopii hyvin monenlaisiin käyttötarkoituksiin. Kannettavassa tietokoneessa on myös pitkä akunkesto, joka takaa jopa 18 tunnin käyttöajan yhdellä latauksella.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)