Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad T450s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad T450s

Lenovo ThinkPad T450s – tehokas ja kestävä kannettava tietokone

Lenovo ThinkPad T450s on erinomainen valinta niille, jotka etsivät kestävää ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Tämä laite on suunniteltu nimenomaan vaativiin käyttöolosuhteisiin, ja se sopii erinomaisesti niin koti-, toimisto- kuin opiskelukäyttöön.

ThinkPad T450s:n tekniset ominaisuudet ovat erinomaiset. Laite on varustettu Intel Core i5-5200U -prosessorilla, joka takaa nopean ja luotettavan suorituskyvyn. Tietokoneessa on myös 8 GB DDR3 RAM-muistia, joka mahdollistaa useiden ohjelmien käytön samanaikaisesti.

Lenovo ThinkPad T450s on myös erittäin kestävä laite. Se on testattu MIL-SPEC-vaatimusten mukaisesti, joten se kestää iskuja, kosteutta, pölyä ja muita haastavia olosuhteita. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan niille, jotka työskentelevät vaativissa ympäristöissä tai kuljettavat tietokonetta usein mukanaan.

Sen lisäksi, että ThinkPad T450s on kestävä ja tehokas, se on myös erittäin käyttäjäystävällinen laite. Siinä on esimerkiksi mukava näppäimistö, joka takaa sujuvan kirjoituskokemuksen. Lisäksi se on varustettu monilla erilaisilla liitännöillä, mukaan lukien HDMI-portti, USB 3.0 -portit ja Ethernet-portti.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Lenovo ThinkPad T450s on erittäin hyvä valinta niille, jotka etsivät kestävää ja tehokasta kannettavaa tietokonetta. Sen tekniset ominaisuudet, kestävyys, käyttäjäystävällisyys ja liitännät tekevät siitä erinomaisen valinnan niin työ- kuin vapaa-ajankin käyttöön.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)