Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo T440s tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo T440s

Lenovo T440s on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työskentelyyn. Se on kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tehokasta ja luotettavaa tietokonetta työskentelyyn matkoilla tai toimistossa. Lenovo T440s on myös hyvä valinta niille, jotka haluavat tietokoneen, joka kestää pitkään ja on helppo päivittää tarpeen mukaan. Tämä tietokone on erittäin suosittu ammattilaisten keskuudessa sen kestävyyden ja suorituskyvyn vuoksi.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)