Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo S510 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo S510

Lenovo S510 on tietokone, joka on suunniteltu erityisesti yrityskäyttöön. Se on luotettava ja tehokas työkalu, joka auttaa sinua suorittamaan päivittäiset tehtäväsi nopeasti ja helposti. Tämä tietokone on erinomainen valinta, jos tarvitset luotettavan ja kestävän tietokoneen, joka kestää pitkään. Lenovo S510 on myös erittäin helppo käyttää ja ylläpitää, joten se sopii hyvin kaikenlaisille käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, joka auttaa sinua suorittamaan työsi nopeasti ja helposti, Lenovo S510 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)