Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Legion Y520-25IKL MT tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Legion Y520-25IKL MT

Lenovo Legion Y520-25IKL MT on tehokas tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja laadukkaan grafiikan, joka mahdollistaa sujuvan pelikokemuksen. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia peleistä korkealla tasolla. Sen lisäksi, että se on suunniteltu pelaamiseen, se soveltuu myös moniin muihin käyttötarkoituksiin, kuten videoiden editointiin ja työskentelyyn. Jos etsit tehokasta tietokonetta, joka tarjoaa laadukkaan pelikokemuksen, Lenovo Legion Y520-25IKL MT on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)