Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Legion T530-28ICB TWR tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Legion T530-28ICB TWR

Lenovo Legion T530-28ICB TWR on tehokas ja monipuolinen tietokone, joka on suunniteltu erityisesti pelaajille. Tämä tietokone tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden, joka mahdollistaa sulavan pelikokemuksen. Lenovo Legion T530-28ICB TWR on myös erittäin monipuolinen ja se soveltuu hyvin myös muihin tietokoneen käyttötarkoituksiin, kuten työskentelyyn ja viihteen katseluun. Tämä tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista tietokonetta, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja nopeuden.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)