Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo IdeaPad U310 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo IdeaPad U310

Lenovo IdeaPad U310 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan nopeaa ja tehokasta suorituskykyä. Se on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työhön, opiskeluun tai viihteeseen. Lenovo IdeaPad U310 on erittäin kevyt ja ohut, joten se on helppo kuljettaa mukana minne tahansa. Sen pitkä akunkesto mahdollistaa käytön koko päivän ajan ilman lataamista. Tämä tietokone on erittäin luotettava ja sen suorituskyky on erinomainen. Jos etsit laadukasta ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Lenovo IdeaPad U310 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)