Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo IdeaPad 110-15ACL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo IdeaPad 110-15ACL

Lenovo IdeaPad 110-15ACL on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja monipuolisia ominaisuuksia. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja monipuolisen tietokoneen päivittäiseen käyttöön, kuten työskentelyyn, opiskeluun tai viihteen katseluun. Lenovo IdeaPad 110-15ACL on erittäin helppo käyttää ja sen avulla voit suorittaa useita tehtäviä samanaikaisesti ilman hidastumista. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja luotettavaa tietokonetta kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)