Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Essential E50-80 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Essential E50-80

Lenovo Essential E50-80 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti työ- ja opiskelukäyttöön. Se tarjoaa luotettavan suorituskyvyn ja kestävän rakenteen, joka kestää päivittäistä käyttöä. Tämä tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät edullista ja luotettavaa kannettavaa tietokonetta, joka tarjoaa hyvän suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet. Lenovo Essential E50-80 on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)