Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo E50-70 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo E50-70

Lenovo E50-70 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu erityisesti työ- ja opiskelukäyttöön. Se tarjoaa nopean suorituskyvyn ja luotettavan suorituskyvyn, joka auttaa käyttäjiä suorittamaan tehtävänsä tehokkaasti. Tämä kannettava tietokone on ihanteellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja kestävää tietokonetta, joka tarjoaa hyvän hinta-laatusuhteen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kuljettaa mukanaan, joten se sopii hyvin liikkuville käyttäjille. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta kannettavaa tietokonetta, Lenovo E50-70 on hyvä valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)