Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Chromebook 11e Yoga tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Chromebook 11e Yoga

Lenovo Chromebook 11e Yoga on monipuolinen kannettava tietokone, joka sopii erinomaisesti opiskeluun ja työskentelyyn. Sen avulla voit suorittaa tehtäviä nopeasti ja tehokkaasti, ja sen kestävä rakenne kestää kovaa käyttöä. Chromebook 11e Yogassa on myös monia käteviä ominaisuuksia, kuten kosketusnäyttö ja 360 asteen kääntyvä sarana, joka mahdollistaa sen käytön tabletin tavoin. Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja monipuolista tietokonetta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)