Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Essential B50-50 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Essential B50-50

Lenovo Essential B50-50 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Sen avulla voit suorittaa monia tehtäviä nopeasti ja helposti. Lenovo Essential B50-50 on myös erittäin kestävä ja sen akun kesto on pitkä, joten voit käyttää sitä pitkiä aikoja ilman lataamista. Jos etsit luotettavaa ja tehokasta tietokonetta, Lenovo Essential B50-50 on erinomainen valinta.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)