Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo Essential B50-30 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä
Katso kaikki Inregon Lenovo tuotteet klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo Essential B50-30

Lenovo Essential B50-30 on kannettava tietokone, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokasta suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä tietokone sopii erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat tietokonetta työskentelyyn, opiskeluun tai viihteeseen. Lenovo Essential B50-30 on varustettu monipuolisilla ominaisuuksilla, kuten nopealla prosessorilla, suurella tallennustilalla ja laadukkaalla näytöllä. Tämä tietokone on erinomainen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta tietokonetta kohtuulliseen hintaan.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)