Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo X1 Carbon G8 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo X1 Carbon G8

Lenovo X1 Carbon G8 on erinomainen kannettava tietokone ammattikäyttöön. Tämä huippuluokan laite tarjoaa upean suorituskyvyn ja luotettavuuden. Lenovo on tunnettu laadukkaista ja kestävistä tietokoneistaan, ja X1 Carbon G8 ei ole poikkeus.

Tämä kannettava tietokone on suunniteltu erityisesti liikematkailijoille, jotka arvostavat keveyttä ja kannettavuutta. X1 Carbon G8:ssa on ohut ja kestävä hiilikuiturunko, joka tekee siitä uskomattoman kevyen ja kestävän. Se painaa vain noin kilogramman, joten se on erittäin helppo ottaa mukaan matkalle.

X1 Carbon G8:ssa on uusimmat Intel Core -suorittimet, jotka takaavat sujuvan ja nopean käyttökokemuksen. Sen 14-tuumainen Full HD -näyttö tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun ja selkeyden. Lisäksi siinä on pitkäkestoinen akku, joka kestää koko työpäivän ilman tarvetta lataukselle.

Tämä kannettava tietokone tarjoaa myös erinomaisen tietoturvan. Siinä on sormenjälkilukija ja kasvojentunnistusteknologia, jotka varmistavat, että vain sinä pääset käsiksi tietoihisi. Lisäksi se on varustettu TPM-sirulla, joka suojaa tärkeät tiedot salausavaimilla.

Kaiken kaikkiaan Lenovo X1 Carbon G8 tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, keveyden ja tietoturvan. Se on täydellinen valinta ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavan ja tehokkaan kannettavan tietokoneen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)