Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo X1 Carbon G7 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo X1 Carbon G7

Lenovo X1 Carbon G7 on kevyt ja tyylikäs kannettava tietokone, joka tarjoaa korkeaa suorituskykyä ja luotettavuutta. Tämä malli kuuluu Lenovo X1 Carbon -sarjaan, joka tunnetaan erinomaisesta laadustaan ja edistyneestä teknologiastaan.

Kannettavassa on vankka rakenne, jossa yhdistyvät hiilikuitukotelo ja kestävät materiaalit. Tämä takaa, että kannettava kestää pitkään ja kestää monenlaisia ​​käyttötarkoituksia. X1 Carbon G7:ssa on myös ohut ja kevyt muotoilu, joten se on erittäin kannettava ja helppo ottaa mukaan missä tahansa.

Lenovo X1 Carbon G7:ssä on tehokas suoritin ja runsaasti muistia, joten voit suorittaa vaativiakin tehtäviä tehokkaasti ja nopeasti. Lisäksi siinä on laadukas näyttö, joka tarjoaa terävän kuvan ja elävät värit. Tämä tekee siitä täydellisen työskentelyyn, viihtymiseen ja multimediaan.

Plussapuolena kannettavassa on myös pitkä akunkesto, joten voit käyttää sitä koko päivän ilman huolta akun loppumisesta. Lisäksi siinä on monipuoliset liitännät, joten voit helposti liittää ulkoisia laitteita, kuten näyttöjä, tulostimia ja muita lisälaitteita.

Miinuksena Lenovo X1 Carbon G7:ssä voi mainita korkean hintaluokan, joka saattaa voi olla este joillekin budjettitietoisille ostajille. Lisäksi siinä voi olla rajoitetun kokoiset tallennustilat, joten sinun täytyy huolehtia tiedostojen säilyttämisestä tai hyödyntää pilvipalveluita.

Kaiken kaikkiaan Lenovo X1 Carbon G7 on erinomainen valinta, mikäli etsit tehokasta ja tyylikästä kannettavaa tietokonetta. Sen laadukas suorituskyky, kevyt muotoilu ja pitkä akunkesto tekevät siitä täydellisen valinnan niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)