Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo V14 IIL tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo V14 IIL

Lenovo V14 IIL on tehokas ja luotettava kannettava tietokone Lenovo-brändiltä. Tämä malli tarjoaa sulavan suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet, joiden avulla voit tehdä töitä tehokkaasti. Lenovo V14 IILssa on huippuluokan komponentit, jotka varmistavat sujuvan käyttökokemuksen.

Kannettava tietokone on varustettu Intelin prosessorilla, mikä takaa nopean suorituskyvyn ja tehokkaan multitaskingin. Näppäimistö on ergonominen ja miellyttävä käyttää, mikä tekee pitkistä työpäivistä mukavampia. Lisäksi Lenovo V14 IILssa on laadukas näyttö, joka tarjoaa terävän kuvanlaadun ja tarkat värit.

Tämä kannettava tietokone on erinomainen valinta niille, jotka tarvitsevat luotettavan ja suorituskykyisen työvälineen. Sen ohut ja kevyt muotoilu tekee siitä myös helposti kannettavan ja kätevän matkakumppanin. Olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai kotikäyttäjä, Lenovo V14 IIL auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Osta Lenovo V14 IIL tänään ja nauti sen tehokkaasta suorituskyvystä ja luotettavuudesta. Tämä kannettava tietokone auttaa sinua olemaan tuottava ja tekemään töitä tehokkaasti.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)