Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Yoga X390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Yoga X390

Lenovon ThinkPad Yoga X390 on monipuolinen kannettava tietokone, joka tarjoaa tinkimätöntä suorituskykyä ja joustavuutta käyttäjälleen. Tämä kannettava on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön, joten sen ominaisuudet vastaavat vaativimmankin käyttäjän tarpeisiin.

ThinkPad Yoga X390:n tärkein ominaisuus on sen monikäyttöinen näyttö, joka on varustettu kosketustoiminnolla ja taittuu 360 astetta. Tämä mahdollistaa kannettavan käytön perinteisenä kannettavana, tablettina tai telttana. Näyttö on myös kirkas ja tarkka, joten siitä on ilo työskennellä pitkänkin päivän aikana.

Lenovo on tunnettu laadukkaista ja kestävistä kannettavistaan, ja ThinkPad Yoga X390 ei ole poikkeus. Tämä kannettava on valmistettu kestävistä materiaaleista ja se kestää päivittäistä kulutusta ja kovaa käyttöä. Lisäksi se on varustettu tärinänvaimennuksella ja roiskeenkestävällä näppäimistöllä, mikä tekee siitä erittäin kestävän vaihtoehdon.

Suorituskyvyn osalta ThinkPad Yoga X390 tarjoaa tehokkaan prosessorin ja riittävästi muistia sekä tallennustilaa. Tämä tarkoittaa, että voit suorittaa vaativiakin tehtäviä ilman hidasteluja tai katkoja. Lisäksi kannettavassa on erinomainen akkukesto, joka mahdollistaa pitkän työskentelyn ilman lataustaukoja.

Plussat:
– Monikäyttöinen näyttö
– Laadukas ja kestävä rakenne
– Tehokas suorituskyky
– Hyvä akkukesto

Miinukset:
– Korkeampi hintaluokka

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad Yoga X390 on erinomainen valinta ammattikäyttöön, joka tarjoaa monipuolisuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä. Olipa kyse sitten työskentelystä, opiskelusta tai vapaa-ajan käytöstä, tämä kannettava tietokone vastaa tarpeitasi ja tarjoaa tinkimättömän käyttökokemuksen.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)