Automaattinen hintavertailumoottorimme ei valitettavasti löytänyt hintoja tälle tuotteelle. Tutustu alla mainittujen verkkokauppojen valikoimaan, joista löydät varmasti sinulle sopivan laitteen!

Käytetyt tietokoneet

Inrego on käytettyjen IT-laitteiden ja älypuhelinten verkkokauppa. Jos etsit laadukkaita, käytettyjä tietokoneita, puhelimia tai muita IT-laitteita, löydät ne nyt Inregolta.

Katso vastaavat Lenovo ThinkPad Yoga X390 tuotteet kumppaniltamme Inregolta klikkaamalla tätä linkkiä

Grenius-alennus Inregolta! 

HUOM! Saat 10% alennusta käyttämällä Inregon verkkokaupassa alekoodia grenius10 ja siirtymällä Inregon verkkokauppaan tämän linkin kautta. Voit käyttää myös edellä mainittuja tuote- tai tuotemerkkien linkkejä.

Yleistä tietoa tuotteesta Lenovo ThinkPad Yoga X390

Lenovo ThinkPad Yoga X390-2 on erinomainen valinta, jos etsit monipuolista ja kestävää kannettavaa tietokonetta. Tämä kannettava tietokone yhdistää Lenovo ThinkPadin korkean laatutason ja Yoga-sarjan joustavuuden.

Lenovo ThinkPad Yoga X390-2:n suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen ja tehokkuuteen. Sen tarkka ja kirkas 13,3 tuuman Full HD -kosketusnäyttö takaa erinomaisen kuvanlaadun ja helpon navigoinnin. Kannettavan tietokoneen näyttö on myös käännettävä, joten voit käyttää sitä perinteisen näppäimistön lisäksi myös tablet-tilassa. Näin voit nauttia monipuolisesta käyttökokemuksesta eri tilanteissa.

Lenovo ThinkPad Yoga X390-2:n suorituskyky on huippuluokkaa. Se on varustettu tehokkaalla Intel Core -prosessorilla, joka takaa nopean toiminnan ja sujuvan multitaskauksen. Lisäksi kannettavassa on riittävästi muistia ja tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi.

Lenovo ThinkPad Yoga X390-2 on myös erittäin kestävä ja turvallinen vaihtoehto. Se on läpäissyt useita sotilastason testejä, joten se kestää kolhuja ja iskuja. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan mobiilikäyttöön ja matkustamiseen. Tietokoneessa on myös monia turvallisuusominaisuuksia, kuten sormenjälkitunnistin ja TPM-siru, joten voit luottaa siihen, että tietosi ovat suojassa.

Yhteenvetona Lenovo ThinkPad Yoga X390-2 on erinomainen kannettava tietokone, joka tarjoaa korkealaatuisen suorituskyvyn ja monipuolisuuden. Sen kestävä rakenne ja monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä luotettavan kumppanin niin työ- kuin vapaa-ajankin tarpeisiin.

Yksityiskohtaiset tiedot (jos saatavilla)